26 november 2016

Opleiding

Gratis blokfluitopleiding

Sinds  jaren biedt fanfare St. Donatus de leerlingen een gratis blokfluitopleiding aan. Wilt u uw kind(deren) aanmelden voor de blokfluitopleiding dan is dit te allen tijde mogelijk.

Leerlingen die zich bij fanfare St. Donatus aanmelden, beginnen met een blokfluitopleiding van een jaar. In overleg met de opleidingscommissie en de docent kan eventueel ook direct gestart worden met een instrument.

Muziek is voor alle leeftijden!

Volwassen leerlingen kunnen uiteraard ook bij onze vereniging terecht! Heeft u interesse om een muziekopleiding te volgen, neem gerust contact met ons op. Wilt u herintreden? Dan kan in overleg een traject opgestart worden met een aantal lessen en een rustige start in het korps.

Docenten

Bij fanfare St. Donatus zijn momenteel de volgende opleidingsdocenten actief.

Opleidingen algemeen

De opleidingen binnen Fanfare St. Donatus worden verzorgd door de muziekschool van Heerlen. De opleiding voor het slagwerk wordt verzorgd door de muziekschool van Valkenburg.

Voor meer informatie over de opleiding kan contact opgenomen worden met Brigitte Collaris. Tel. 045 – 524 21 26. E-mailadres: opleidingen.donatus@gmail.com