Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.221.75.115 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Eric Mantelaers Eric Mantelaers uit Nuth schreef op 20 juni 2017 om 09:23:
Dag Jean, Ik ben het helemaal met je eens. Laevesmelodie was een geweldig project om te doen. Het leverde integratie tussen toneel, zang en blaasmuziek op. Alledrie profiteerden van elkaars publiek, 6 keer nagenoeg uitverkocht. Wat vroeger het tentfeest of het concours was, was nu het project Laevesmelodie. Muziek verbroedert. Ik heb mensen leren kennen die nota bene 200 meter van mij vandaan wonen. En ik kende haar niet. Ze zong geweldig, acteerde nog beter. Ze was een fijne collega. Fieke, je deed het top. En dat geldt natuurlijk ook voor de rest van de mensen. Iedereen bedankt. Ik was een enorm trotse stand-in dirigent!
Jean Royen Jean Royen uit Hulsberg schreef op 18 juni 2017 om 22:44:
Wat een schitterend muziekspel hebben jullie vandaag laten horen tijdens de uitvoering van Laevesmelodie. Ook de toneelspelers waren grandioos. En qua zang zong vooral Fieke de sterren van de hemel. Tjonge, wat heeft die meid een stem.
Eric Mantelaers Eric Mantelaers uit Nuth schreef op 21 mei 2017 om 14:18:
Ik ben ontzettend trots op de dames en heren van fanfare St. Donatus. Wij zijn al maanden bezig met het project Laevesmelodie en het gaat gewoon goed!
Eric Mantelaers Eric Mantelaers uit Nuth schreef op 16 april 2017 om 12:09:
Fanfare St. Donatus heeft vanmorgen o.l.v. dirigent Wouter Pletzers de Paasmis zeer sfeervol opgeluisterd. Een Heilige Mis met nogal wat 'vari√ęteiten'. Een mooi kerkkoor, zeer duidelijk gedirigeerd in het laatste werk en passend aangevuld door een solist van onze zustervereniging op Trompet. Een toneelspel door kinderen en natuurlijk niet te vergeten de Paasboodschap van de Kapelaan en onze passende muziek. Zalig Pasen!
Eric Mantelaers Eric Mantelaers uit Nuth schreef op 15 april 2017 om 18:41:
Inderdaad, de nieuwe website van onze Fanfare is een hele verbetering. Lekker fris en actueel. Complimenten aan Mirjam en Bjarne!
Roel Roel uit Nuth schreef op 9 april 2017 om 21:42:
Ik vind dat het een mooie website is geworden; ook goed op de telefoon te bekijken!